MARAMUREŞ

Consiliul Judeţean

Cerere de propuneri de proiecte 2017 pentru combaterea radicalizării - Fondul pentru Securitate Internă

27 Decembrie 2017

Comisia Europeană a deschis la 30 noiembrie 2017 cererea de propuneri de proiecte „Acțiune de sprijin pentru activităţi care vizează combaterea radicalizării″, Fondul pentru Securitate Internă, componenta cooperare polițienească.
Comisia Europeană a deschis la 30 noiembrie 2017 cererea de propuneri de proiecte „Acțiune de sprijin pentru activităţi care vizează combaterea radicalizării″, Fondul pentru Securitate Internă, componenta cooperare polițienească.

Strategia de securitate internă a Uniunii Europene, adoptată de Consiliu în februarie 2010, instituie o agendă comună pentru abordarea provocărilor comune de securitate și identifică următoarele obiective strategice relevante pentru perioada 2010-2014: prevenirea terorismului și abordarea radicalizării și a recrutării, pentru a spori nivelul de securitate al cetățenilor și al companiilor în spațiul cibernetic și rezistența Europei în fața crizelor și dezastrelor. Pentru a promova punerea în aplicare a Strategiei de securitate internă și pentru a se asigura că aceasta devine o realitate operațională, a fost înființat Fondul pentru securitate internă.

Eligibilitate: autorități publice de la nivel local, regional și național, entități private; entitățile private orientate spre profit nu pot participa la proiect decât în parteneriat cu o autoritate publică

Buget: 3.000.000 €

Data limită pentru depunerea aplicațiilor: 15 martie 2018

Detalii sunt prezentate în anexă.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

Versiunea veche a site-ului

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.