MARAMUREŞ

Consiliul Judeţean

Cerere de propuneri de proiecte 2017, programul "COSME" 2014-2020 - Mediator în achizițiile publice de inovare

23 Octombrie 2017

Comisia Europeană a deschis recent cererea de propuneri de proiecte 2017 „Mediator în achizițiile publice de inovare″ – proiect pilot, „Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi IMM-urilor″ (COSME) 2014-2020.
Comisia Europeană a deschis recent cererea de propuneri de proiecte 2017 „Mediator în achizițiile publice de inovare″ – proiect pilot, „Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi IMM-urilor″ (COSME) 2014-2020.

Obiectivul general al prezentei cereri de propuneri: este crearea unui mediator (broker) în achizițiile publice de inovare care să reunească și să faciliteze legăturile comerciale dintre cumpărătorii publici, furnizorii de inovare (cu accent special pe IMM-uri și întreprinderile nou înființate de tip start-up), investitori și cercetători.

Achiziția Publică de Inovare (IPP – acronim în engleză): se referă în general la orice achiziție publică care are unul sau ambele aspecte:
  • cumpărarea procesului de inovare;
  • cumpărarea rezultatelor inovației.

Eligibilitate: autorităṭi locale, regionale ṣi naṭionale, organizaṭii non-profit, publice sau private, universităṭi/instituṭii de educaṭie, centre de cercetare, companii, etc.

Buget: 600.000 €; se poate acorda maximum 90% cofinanṭare

Data limită pentru depunerea propunerilor: 21 noiembrie 2017.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

Versiunea veche a site-ului

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.