MARAMUREŞ

Consiliul Judeţean

Informare: Parteneriate interregionale pentru dezvoltarea unor lanțuri valorice europene competitive

11 Octombrie 2017

Comisia Europeană, Direcția Generală Politică Regională şi Urbană, a lansat o cerere de exprimare a interesului pentru regiunile europene “Parteneriate interregionale pentru dezvoltarea unor lanțuri valorice europene competitive”.
Comisia Europeană, Direcția Generală Politică Regională şi Urbană, a lansat o cerere de exprimare a interesului pentru regiunile europene “Parteneriate interregionale pentru dezvoltarea unor lanțuri valorice europene competitive”.

Obiectivul acestui proiect pilot: este de a comercializa si de a extinde proiecte interregionale „rentabile” în sectoare prioritare cum ar fi tehnologiile de lucru cu volume mari de date, bioeconomia, eficienţa resurselor, mobilitatea conectată, sănătatea şi îmbătrânirea activă sau securitatea cibernetică.

Parteneriatele transnaționale: între autorităţi regionale din cel puțin 4 ţări ale UE, care implică universităţi, centre de cercetare, clustere şi întreprinderi pot solicita sprijinul Comisiei pentru elaborarea proiectelor lor şi accesul la noi piețe. Aplicațiile pot fi trimise doar în engleză, franceză sau germană.

Un număr de 5 până la 10 parteneriate vor beneficia de sprijin adaptat din partea unor echipe special instituite în cadrul Comisiei, implicând experți din mai multe servicii tematice şi experți externi.

Bugetul total: 1 milion € prin FEDR (concretizat în asistenţa tehnică).

Regiunile îşi pot depune candidatura până la 31 octombrie 2017. Rezultatele cererilor de manifestare a interesului vor fi publicate la începutul lunii decembrie.

Contact pentru detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Textul oficial al cererii şi sursa de informare: http://ec.europa.eu/regional_policy/sources/tender/pdf/expression/interregional_partnership_en.pdf

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

Versiunea veche a site-ului

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.