MARAMUREŞ

Consiliul Judeţean

Propunere de parteneriat, Spania, Europa creativă

18 Octombrie 2017

Consiliul local al municipalității Manresa din regiunea spaniola Catalonia caută parteneri pentru un proiect ce urmează sa fie depus ca aplicație pentru cofinanțare prin programul european „Europa creativă” 2014-2020.
Consiliul local al municipalității Manresa din regiunea spaniola Catalonia caută parteneri pentru un proiect ce urmează sa fie depus ca aplicație pentru cofinanțare prin programul european „Europa creativă” 2014-2020.

Titlul propunerii: “Bridges of light”(„Poduri ale luminii”)

Partenerii căutați sunt municipalităţi din UE cu poduri monumente istorice, iar obiectivul acestei inițiative este de a proiecta un iluminat artistic în jurul obiectivului şi în împrejurimile acestuia în 3 orașe europene, Manresa plus alte 2 localităţi din alte 2 state membre. Astfel, arhitectura podului va fi pusă mai bine în valoare si va putea aduce un grad mai mare de conștientizare privind patrimonial material si imaterial european ca o forma de respect pentru diversitatea culturală asociată unor astfel de monumente.

Rezultatul va fi co-crearea a trei opere de artă care pot fi împărțite altor orașe din spațiul comunitar interesate de acest subiect. Acest lucru va ajuta la îmbunătăţirea cooperării între artiști şi va crea un sentiment de apartenenţă la o comunitate transnațională de dezvoltatori de iluminat urban.

Termenul limită pentru manifestarea interesului pentru participare: 23 octombrie 2017

Data limită pentru depunerea aplicației: 22 noiembrie 2017 C

ontact pentru detalii: Joan Espel, managerul proiectului, Primăria Manresa, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: +34 93 878 24 22 Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

Versiunea veche a site-ului

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.