MARAMUREŞ

Consiliul Judeţean

Propunere de proiect, programul Erasmus+, Collège Notre Dame, Franţa

25 Octombrie 2017

„Collège Notre Dame”, școala preuniversitară din localitatea Marvejol, regiunea Occitanie, Franţa, caută parteneri interesați să participe la un proiect în cadrul cererii „Erasmus+″, acțiunea-cheie 2: „Cooperare pentru inovare şi schimb de bune practici″.
„Collège Notre Dame”, școala preuniversitară din localitatea Marvejol, regiunea Occitanie, Franţa, caută parteneri interesați să participe la un proiect în cadrul cererii „Erasmus+″, acțiunea-cheie 2: „Cooperare pentru inovare şi schimb de bune practici″.

Componenta: „Parteneriate strategice”

Liderul de proiect: Collège Notre Dame, Franţa Proiectul ar trebui să se concentreze pe tema albinelor în contextul conservării mediului, cetățeniei active, patrimoniului moștenit, etc. Scopul este de a analiza atât situația actuală, dar şi provocările viitoare. Școala are deja posibilitatea de a crea un parteneriat cu o asociație locală ("Le Clos du Nid") care se implică în integrarea persoanelor cu handicap, inclusiv prin activităţi de apicultură.

Parteneri căutați: şcoli europene de nivel preuniversitar interesate de subiect

Data limită pentru parteneriat: Decembrie 2017

Data limită pentru trimiterea aplicaţiei: Martie 2018

Contact: Myriam GIBELIN, profesor de biologie tel: +33 6 72 96 72 54, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

Versiunea veche a site-ului

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.